Ässä ja Onni (2,5v. ihmislapsi) ovat sellanen riiviöpari että välillä hermojaraastaa mutta on niitä myös ilo seurata kun ne yhdessä touhuavat. Toinen levittää kirjat kaapista lattialle että toinen voi niitä sitten pureskella tai sitten syödään yhdessä puruluita. Välillä painitaan kunnes kuuluu huuto , toi puree!! Huomautan tässä välissä että ei ne valvomatta yhdessä ole vaan olen aina samassa huoneessa valmiina väliin menoon jos meno alkaa lähteä lapasesta.

Tänään ekan kerran vaikka Ässä on ollut kaksi viikkoa kotona on täytynyt Onnille selvittää ja opettaa että kun Ässä käy nukkumaan niin sen annetaan rauhassa nukkua. Muina päivinä Ässä on mennyt aamupäivä unilleen Boksiinsa mutta tänään hän päätti nukkua patteriin liimautuneena keittiön lattialla. Boksiin Onnilla ei ole asiaa ja tietää sen tosi hyvin kun Ässä siellä nukkuu niin hän ei saa mennä edes boksin lähelle.

Ässä on melko tasainen tapaus luonteeltaan kuten halusin. Se viihtyy sylissä ja kainalossa mutta kyllä siintä ajoittain (Päivittäin) kuoriutuu melkoinen riiviö ja välillä kokeillaan kumpi määrää. Ässä ei ole kuitenkaan osoittanut että hän olisi päälle päsmäri tai että nurkissa istua ihmettelisi vaan on aina siellä missä muutkin ja missä on toimintaa. Kyllä se osaa rauhoittuakkin ja ihmetellä tätä maailman menoa.

Minä itse olen vielä puolivuotta (Elokuun alkuun) hoitovapaalla, joten minulla 24/7 tätä riiviö toimintaa täällä, mutta on tää niin ihanaa ja nautin joka hetkestä kun saan olla kotona näiden ipanoiden kanssa.  

                                            -Jaana-